The Bit Arreriemove - It Must Be Love

Dags att göra något nytt

Emellanåt så kommer man i faser då man känner att man vill göra något nytt, att man känner att man har gjort sitt på sitt nuvarande jobb till exempel. Ja då kan det vara dags att man hittar på något nytt, att man sätter sig ner och funderar på vad vill jag göra? Vill jag hitta på något helt annat eller vill jag bara göra en liten förändring till exempel.

Ja det är bra om man tar sig tid att tänka över det så att man kan ta ett bra beslut och inte göra något förhastat. Ja det kan verkslie envara något.
Sen kan det bli så också att när man väl sätter sig ner och tänker på vad det är man vill göra så kanske man kommer fram till att man ju har det väldigt bra och att man inte vill förändra något ändå. 

Vad mer kan man göra

Ja man kan ju komma fram till att man vill göra något helt annat, ja men då göra man väl i att kolla upp dom möjligheter som finns. Ska man till exempel byta inriktning helt. Man kanske har jobbat med ekonomi och nu är man sugen på reklam och marknadsföring  som smartermarketing till exempel. Ja då är det bra att man kollar upp vad det är man kan göra åt situationen. Hur mycket måste man göra för att nå till det nya målet? Vad ska man göra? Kan man börja plugga igen eller krävs det något annat.
Då kanske man kommer fram till att det inte är så mycket som man måste göra få att nå dit.
Ja det finns mycket som man kan göra och det är ju kul att det finns smycket som man kan göra för att nå till nya nivåer och nya plaster i livet. 
Man bör inte ge upp utan kämpa för det nya.